Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 00:00

22 Φεβρουαρίου 2017

Κιν. 6989 764 762

Τ/Φ 211-0135611       ΦΑΞ 211-0135612

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ. πρωτ.                   08 / 2017

Αθήνα   22 Φεβρουαρίου 2017

Πρακτικά Διοικητικού  Συμβουλίου  03 / 2017

1. Στα γραφεία της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. στην Αθήνα, Φειδίου 10, 5ος όροφος, σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00, συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.

2. Στη σύγκληση ήταν παρόντες οι κύριοι Γ. Ροΐδης, Σ. Ματιάτος, Γ. Παναγιώτου και Μ. Τσαρδάκης.. Συμμετείχαν ηλεκτρονικά / τηλεφωνικά οι κύριοι Ν. Παπαναστάσης, Β. Φάρκωνας, Γ. Παπακωσταντίνου, Δ. Τρέσσος και Ν. Καράκαλος.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής της ΑΝΕΑΕΔ Γκιτέρσος Ευθ.

3. Τέθηκαν τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:

α. Θέματα Γενικής Συνέλευσης

(1) Υποψηφιότητες – κατάρτιση ενιαίου ψηφοδελτίου

(2) Καθορισμός Ημερήσιας Διάταξης

β. Οργανωτικά θέματα

Ακολούθησε διεξοδική και αναλυτική συζήτηση και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Για το πρώτο θέμα

(1) α. Μετά την παραλαβή των υποψηφιοτήτων που είχαν υποβληθεί σύμφωνα με την Ανακοίνωση της Προκήρυξης των Αρχαιρεσιών, την καταμέτρηση και τον έλεγχο σύμφωνα με το καταστατικό αναδείχτηκαν υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο οι κ.κ  Βιδάκης Ιωάννης, Γεωργαντάς Δημήτριος, Γκιτέρσος Ευθύμιος, Ζαγγογιάννης Αθανάσιος, Ματιάτος Σπυρίδων, Παναγιώτου Γεώργιος, Παπακωσταντίνου Γεώργιος, Παπαναστάσης Νικόλαος, Ροΐδης Γεώργιος, Τρέσσος Δημήτριος, Τσαρδάκης Μάλαμας, Φάρκωνας Βασίλειος και για την Ελεγκτική Επιτροπή οι κ.κ  Καράκαλος Νικόλαος, Οβσανιάν Παναγιώτης, Σοφιανός Δημήτριος και Φραγκούλης Ιωάννης..  :

β. Καταρτίστηκε το ενιαίο ψηφοδέλτιο ( οι υποψήφιοι θα αναγράφονται με απόλυτη αλφαβητική σειρά ) το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα, θα αποσταλεί στα μέλη της Ένωσης και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της από τον Πρόεδρο του ΔΣ,

(2) . Μετά την λήψη προτάσεων από τα μέλη καθορίστηκαν τα θέματα της  Ημερήσιας Διάταξης και οι εισηγητές όπως παρακάτω

α. Διοικητικός απολογισμός για το έτος 2016. – Στόχοι για το έτος 2017. Έγκριση ή μη πεπραγμένων και απαλλαγή ή μη του απερχομένου Δ.Σ

Εισηγητής:ο Πρόεδρος του Δ.Σ  κ. Γ. Ροΐδης

β. Οικονομικός απολογισμός χρήσης 2016 - Έγκριση προϋπολογισμού 2017:

Εισηγητής ο Ταμίας κ. Γ. Παναγιώτου

γ. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής – Έγκριση - απαλλαγή ή μη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη

Εισηγητής  ο Πρόεδρος Ελεγκτικής . Επιτροπής . κ. Ευθ. Γκιτέρσος)

δ. « ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ  Σκοπιμότητα επανεκκίνησης και μαζικής λειτουργίας της »

Εισηγητής ο. κ  Ευθ. Γκιτέρσος

ε. Εκλογή Εφορευτικής  Επιτροπής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και   Ελεγκτικής Επιτροπής Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

στ. Αρχαιρεσίες.

(3) α. Η έγκαιρη  έκδοση και δημοσίευση της πρόσκλησης μελών στη Τακτική Γενική και Αρχαιρεσιακή Συνέλευση, η έκδοση του Προγράμματος της Γενικής Συνέλευσης και η προετοιμασία του εκλογικού καταλόγου.

β. Την έγκαιρη αποστολή, στα μέλη της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ και ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ένωσης, των εισηγήσεων με σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  του Σώματος, ώστε να υπάρξει πληρέστερη κατάθεση θέσεων , δομημένος διάλογος και ταχύτερη λήψη αποφάσεων. αποφασίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

γ. Η Ομάδα Εργασίας για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για το δεύτερο θέμα :

(1) Αποκαταστάθηκε η τηλεφωνική σύνδεση των γραφείων της Ένωσης

(2) Έγινε μερική επισκευή των ηλεκτρονικών μηχανημάτων (εκτυπωτής, Φαξ), για την πλήρη αξιοποίησή τους.

(3) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον αριθμό τηλ. της ΑΝΕΑΕΔ ο οποίος έχει αλλάξει.

(4)  Πληρώθηκαν τα κοινόχρηστα και το ενοίκιο των γραφείων.

(5)  Εγκρίθηκε αποστολή άρθρου του κ. Γκιτέρσου προς το EUROMILNews

Από τον πρόεδρο, τονίσθηκε η ανάγκη της εγρήγορσης σύσσωμου του ΔΣ, ώστε να λύνονται άμεσα προβλήματα που τυχόν θα εμφανιστούν μέχρι την διεξαγωγή της ΓΣ.

4.  Σύγκληση επόμενου Δ.Σ όποτε κριθεί αναγκαίο κατόπιν σχετικής προσκλήσεως.

Ο Γραμματέας                                                                        Ο Πρόεδρος

Ν. Παπαναστάσης                                                                        Γ. Ροΐδης

Διαβάστηκε 364 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 18:55